O nama

O nama

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja proizvoda za ličnu i kućnu higijenu. Standardizovani procesi proizvodnje, logistike i distribucije nas čine pouzdanim partnerom. Uvek smo spremni i otvoreni za kontinuirano, postepeno i uredno unapređenje celokupnog procesa našeg poslovanja.


Ko smo mi

Preduzeće FAMILY M INVEST  doo  je osnovano 2010. u Beogradu i tokom godina se razvilo u uspešno poslovno  preduzeće  koje prati evropske standarde kako u proizvodnji tako i u poslovanju.

Šta nam je cilj

Naš cilj je napraviti održivo, efikasno, konkurentno preduzeće, čiji će proizvodi biti konkurentni svojim kvalitetom i bezbednošću uvoznim proizvodima. Permanentan uvid u sve ono najbolje u svetu lične i kućne hemije nas čini spremnim da stalno unapređujemo sopstvenu proizvodnju što shvatamo kao našu Misiju.


Proizvodnja

Standardizacija svih procesa proizvodnje, obezbeđivanje sigurnosti zaposlenima, rada na savremenoj procesnoj opremi, stvaranje i negovanje međusobnog poverenja i timskog rada, ličnog i stručnog napredovanja, čine našu proizvodnju temeljom za sve buduće generacije našeg kolektiva.